HI-MACS®

Τα οφέλη της «νέας γενιάς» υλικού με μια ματιά.

Ο έξυπνος συνδυασμός από ακρυλικό, φυσικά μέταλλα και χρωστικές ουσίες για την παραγωγή του HI-MACS® παράγει μια μη-πορώδη, λεία επιφάνεια που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με συμβατικές μορφές ενέργειας. Το HI-MACS® είναι ανώτερο από τα συμβατικά προϊόντα, όπως το μάρμαρο, γρανίτη, γυαλί, κεραμικό, laminate ή πολυεστέρα, κυρίως λόγω της ευελιξίας του και τη δυνατότητα της για μη εμφανείς ραφές, μαζί με την ευκολία στις επιδιορθώσεις.

Οι ακόλουθες ιδιότητες που καθιστούν ξεχωριστό το HI-MACS® είναι:
  • σχεδόν απεριόριστες χρήσεις
  • απεριόριστες δυνατότητες για  μοναδικό σχεδιασμό
  • ανώτερης ποιότητας, δοκιμασμένες στο εργαστήριο, πρώτες ύλες
  • προοδευτικής μεθόδου παρασκευή που συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα
  • απλή κατασκευή
  • ευρύ φάσμα σε νεροχύτες και νιπτήρες
  • εύκολη συντήρηση
  • αντίσταση σε όλες σχεδόν τις χημικές ουσίες οικιακής χρήσης
  • εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης
  • μοναδική 10 + 5 χρόνια εγγύηση
Το HI-MACS® προωθεί τη «νέα γενιά» των σχεδιαστών και των αρχιτεκτόνων.

Το HI-MACS® όχι μόνο ανταποκρίνεται στη φήμη του ως το υλικό της νεότερης γενιάς, από την άποψη της τεχνολογίας κατασκευής και της ποιότητας υλικού , αλλά σύμφωνα με τη φιλοσοφία του, σε νέους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που μόλις ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους. Τελικά είναι αυτοί που ανήκουν στην πολλά υποσχόμενη «νέα γενιά» και από το μυαλό αυτών των ταλαντούχων ατόμων, που σήμερα είναι ακόμα στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική τάξη, θα προκύψουν τα εκπληκτικά κτίρια του μέλλοντος. Το HI-MACS® ειδικά προωθεί και τις προκλήσεις από τα αστέρια του αύριο και τους δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι το εξαιρετικό με το σύγχρονο αυτό υλικό σε διεθνείς διαγωνισμούς σχεδίασης .

Aπεριόριστες δυνατότητες

Η δημιουργία συναρπαστικών 3D αντικειμένων μέσω θερμοδιαμόρφωσης.
Το HI-MACS® μπορεί απλά και εύκολα να θερμοδιαμορφωθεί σε τρισδιάστατα σχήματα. Πώς; Πολύ απλά: Το υλικό θερμαίνεται σε φούρνο, και μπορεί στη συνέχεια να υποστεί διαμόρφωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τεράστια ευελιξία στην υλοποίηση των ιδεών σε σύγκριση με τα συμβατικά υλικά, επιτρέποντας ακόμα και την πιο θεαματική σκέψη να λάβει γρήγορα μορφή. Κάθε ακτίνα είναι πραγματοποιήσιμη, κάθε σχήμα είναι δυνατό και κάθε γωνία είναι εφικτή.Μπορείτε να αποφασίζετε μόνοι σας το περίγραμμα του υλικού, ανοίγοντας εντελώς νέους τρόπους χάραξης , χωρίς όρια.


Το HI-MACS®, ως στέρεο υλικό, παράγει μια καλή εικόνα, όπου κι αν χρησιμοποιείται, ακόμη κι όταν συνδυάζεται με ξύλο, δέρμα και ανοξείδωτο ατσάλι.

Το HI-MACS® συνδυάζεται ιδανικά με άλλα υλικά, πράγμα που ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον του. Ανεξάρτητα από το αν συνδυάζεται με ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί, ξύλο ή ακόμα και δέρμα: Το HI-MACS® παράγει μια καλή εικόνα μεταξύ των οικείων υλικών του  οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Δημιουργήστε αντιθέσεις απλά και εύκολα με το HI-MACS®. Βάλτε το ανάμεσα στα τζάμια μιας πρόσοψης,  σε ημιδιαφανές τραπέζι, δίπλα σε βαριά δερμάτινα έπιπλα, σε δωμάτια με ξύλινα έπιπλα  ακόμα και τότε προσδίδει μια κομψή εικόνα, χάρη στην κομψή μη πορώδη επιφάνεια του. Συχνά είναι ακριβώς αυτό το μίγμα των υλικών που δημιουργεί μια πραγματική γοητεία στην εσωτερική διακόσμηση.

Φωτοδιαπερατή εμφάνιση, αισθησιακό αποτέλεσμα.

Τα ειδικά χρώματα του HI-MACS® έχουν ιδιαίτερη διαύγεια όταν συνδυάζονται με το φως. Το φωτοδιαπερατό αυτό στέρεο υλικό, είναι επίσης εξαιρετικό όταν χρησιμοποιείται για την κατασκευή φωτιστικών και φωτιζόμενων επίπλων. Η διαύγεια των HI-MACS® μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με δομές και σχέδια που μπορούν να αναπτυχθούν με το υλικό. Πρωτότυπα, σχέδια με διάφορα εφέ, μπορεί να παραχθούν ανάλογα με την πηγή φωτός, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο και καινοτόμο περιβάλλον του χώρου. Ένα υλικό που είναι ταυτόχρονα ισχυρό και ελαφρύ, αλλά την ίδια στιγμή, αισθησιακό και μυστηριώδες σαν ζωγραφιά.

Οι προσόψεις και επενδύσεις του μέλλοντος μπορούν να αναγνωριστούν από το υλικό "νέας γενιάς".

Το HI-MACS® δεν είναι μόνο εξαιρετικό για κλειστούς χώρους, αλλά είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε προσόψεις και ως επένδυση. Οι διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης της επιφάνειας, η ανθεκτικότητα και οι μη εμφανείς ραφές έχουν οδηγήσει αρχιτέκτονες και σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο στη χρήση του υλικού ως επένδυση και σε προσόψεις.. Το HI-MACS® διαθέτει επίσης σε γενικές γραμμές  εξαιρετική πυκνότητα χρώματος και σχετικά καλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις επιπτώσεις της διάβρωσης, αν και ορισμένα χρώματα είναι πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες στο ξεθώριασμα από άλλα.
 


Web Design & Web DevelopmentΕλληνική Εταιρεία Διαδικτύου