Πιστοποιητικά

Πολυάριθμες απονομές κορυφαίων σημάτων πιστοποιητικών στο HI-MACS®.

Πολυάριθμα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εγγυώνται για την εξαιρετική ποιότητα του στέρεου υλικού της "νέας γενιάς".
Εκτός των άλλων ορίζεται και στις αντίστοιχες περιγραφές των πιστοποιητικών, όλες οι δοκιμές που ακολουθούν ισχύουν για όλο το φάσμα των HI-MACS® χρώματα, δεν έχει σημασία τι πάχος ή την υφή.


Πιστοποιητικά HI-MACS®


Αξιολόγηση Φωτιάς

DIN 4102-1 - Κλάση B1: Κλάση B1 πιστοποιεί ότι το HI-MACS® έχει χαμηλή ευφλεκτότητα.  Β1 τάξη είναι η ευρωπαϊκή απαίτηση για αντίσταση στη φωτιά. Η δοκιμή αυτή ισχύει για τις ακόλουθες περιοχές: Solids, Lucent, Sand & Pearl, γρανίτη, χαλαζία, με πάχος 12mm.

 Warrington Fire - Κατηγορία 0: Δοκιμή της αντίδρασης στη φωτιά.  Με βάση την ευρωπαϊκή πιστοποιητικό DIN 4102-1, το πιστοποιητικό Warrington Fire έχει προσαρμοστεί για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό ισχύει για όλες τις σειρές χρωμάτων του HI-MACS® εκτός από volcanics, MARMO και Galaxy (μη δοκιμασμένο).

Abp (Allgemeines Bauaufsichtliches Prüfzeugnis) είναι ένα πιστοποιητικό βαθμολογίας πυρκαγιάς που χρησιμοποιείται κυρίως στη Γερμανία. Τονίζει ότι το  HI-MACS® είναι χαμηλής ευφλεκτότητας.

Υγιεινή

LGA: Αναγκαία σε νοσοκομεία και περιβάλλοντα όπου η υγιεινή είναι κρίσιμη, η LGA αξιολογεί την ευκολία καθαρισμού, αντίσταση σε βακτήρια και τους μύκητες και τα ποσοστά του σχεδιασμού από την άποψη υγιεινής. Χάρη στην μη πορώδη επιφάνεια του, το HI-MACS® έχει εγκριθεί από την LGA με σφραγίδα «υγιεινώς δοκιμασμένο"

NSF: Τα πρότυπα NSF είναι γενικώς αποδεκτά πρότυπα για μια ποικιλία της δημόσιας υγείας κλάδων και τομέων. Αυτές περιλαμβάνουν την επεξεργασία πόσιμου νερού και την επαφή με τα υλικά, τα τρόφιμα εξοπλισμό παραγωγής κλπ. Η NSF αναγνωρίζει ότι το HI-MACS® είναι σύμφωνο με τα πρότυπα NSF.

Περιβάλλον

Ηγεσία στην Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Μελέτη (LEED) είναι ένα πρότυπο προαιρετικό σύστημα για την πιστοποίηση υψηλής απόδοση των κτιρίων, από τις ΗΠΑ Green Building Council (USGBC). Το LEED πιστοποιεί τα κτίρια και τα συστήματα που χρησιμοποιούν ένα σύστημα πίστωσης. Η χρήση της συλλογής Eden από HI-MACS® δίνει τη δυνατότητα να προκριθεί ένα κτίριο για την Credit IEQ 4.1 "υλικά χαμηλής εκπομπής - Κόλλες και Σφραγιστικά» (1 βαθμός), MR Credit 4.1 "ανακυκλωμένο περιεχόμενο 10%" (1 πόντος) και MR Credit 4.2 "ανακυκλωμένο περιεχόμενο 20%" (1 σημείο εκτός από την κ. Credit 4.1) προγράμματα. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Κτιρίων - Αξιολόγηση "εξαιρετικό": Ο Κορεατικός Σύλλογος καθαρισμού Αέρα πιστοποιεί ότι το HI-MACS® είναι σύμφωνο με τον κορεατικό κανονισμό για το περιβάλλον των δομικών υλικών. Η δοκιμή αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα χρώματα εκτός από MARMO και Galaxy (μη δοκιμασμένο). Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

ISO 14001: Το ISO 14000 αφορά τη διαχείριση της περιβαλλοντικής ποιότητας. Το πιο δημοφιλές πιστοποιητικό σε αυτή την ομάδα είναι το ISO 14001. Ενθαρρύνει την ελαχιστοποίηση των ζημιών που προκαλούνται από τη δική μας δραστηριότητα για το περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων. Ο στόχος είναι να συμβάλλει στην προστασία και τη σταθεροποίηση του περιβάλλοντος του πλανήτη μας. Η δοκιμή αυτή πιστοποιεί ότι το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος της HI-MACS® συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 14001. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

Υπουργείο Περιβάλλοντος της Δημοκρατίας της Κορέας: ορίζει το HI-MACS® ως φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στην απόδειξη της δέσμευσής της για οικολογική συνείδηση σε δραστηριότητες διαχείρισης των προϊόντων της. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

GREENGUARD: Το HI-MACS® έχει εγκριθεί από την GREENGUARD στις ΗΠΑ, ως "προϊόν χαμηλής εκπομπής. Ο οργανισμός καθορίζει κατώτερα αποδεκτά όρια αέρα για προϊόντα σε εσωτερικούς χώρους, περιβάλλοντα και τα κτίρια. Στόχος της οργάνωσης είναι η βελτίωση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής μέσω των προγραμμάτων που βελτιώνουν αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

Διεργασίες

ISO 9001: Τα κριτήρια του ISO 9001 μπορούν να εγγυηθούν για  τα ακόλουθα σημεία:
  • Την όλη διαδικασία κατασκευής, εξασφαλίζοντας μια καλή ποιότητα των προϊόντων
  • Έλεγχος της ποιότητας, με την κατάλληλη διορθωτική διαδικασία, όταν χρειάζεται και τακτικό έλεγχο των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου.
  • Διαδικασία, η οποία έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση της παγκόσμιας ενεργειακής.


HI-MACS® FR (Αντοχής στην φωτιά) Πιστοποιητικά

Το HI-MACS® κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, δημιούργησε έναν ειδικό τύπο, ο οποίος είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στη φωτιά και είναι γνωστός ως "HI-MACS®-FR”. Διατίθεται σε λευκό S28 Alpine White και σε 4 άλλα solid χρώματα κατόπιν παραγγελίας, αυτό το προϊόν τυγχάνει υψηλής βαθμολογίας πιστοποιητικών για την φωτιά, καθώς και όλες τις κοινές HI-MACS® ιδιότητες .

DIN 4102-1 - Κλάση B1: Κλάση B1 πιστοποιεί ότι HI-MACS® έχει χαμηλή ευφλεκτότητα. Ισχύει για ένα ευρύ φάσμα από 12 χιλιοστά πάχους χρώματα, Το HI-MACS® παρέχει επίσης τη δυνατότητα χρήσης πάχους 9 χιλιοστών με το HI-MACS® FR τύπο. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

IMO MED - Ενότητες Β και Δ: Το MED σημαίνει “οδηγία περί εξοπλισμού πλοίων”. Και οι δύο μονάδες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη ναυπηγική βιομηχανία, καθώς είναι υποχρεωτικές για τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται στα πλοία.

  • Το IMO Β καλύπτει την αντίσταση στη φωτιά των υλικών per se και πιστοποιεί ότι το υλικό χαρακτηρίζεται από χαμηλή ταχύτητα εξάπλωσης της φλόγας και δεν παράγει υπερβολικές ποσότητες καπνού και τοξικών προϊόντων καύσης.
  • Ενότητα Δ καλύπτει τη συνολική ικανότητα παραγωγής και τους ελέγχους, μεταξύ άλλων, διαδικασίες παραγωγής, τη διαχείριση και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται.
Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

LNE - κατηγορία Μ1: LNE δοκιμάζει την αντιδραστικότητα ενός υλικού σε κατάσταση πυρκαγιάς. Κατηγορίας M1 πιστοποιεί ότι το HI-MACS® FR διαθέτει αξιοσημείωτα προηγμένη αντίσταση στη φωτιά.Το πιστοποιητικό αυτό συνιστάται στη Γαλλία. Δείτε το πιστοποιητικό ⇒

Web Design & Web DevelopmentΕλληνική Εταιρεία Διαδικτύου