Quality Club


  

Καταστήματα HI-MACS® για τους μεταπράτες, κατασκευαστές και εγκαταστάτες: μετάδοση και διάδοση της γνώσης.

Με μια υπερσύγχρονη παραγωγική διαδικασία και την ανωτερότητα των πρώτων υλών που υποβάλλονται σε συνεχείς δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια , το HI-MACS ®  αντιπροσωπεύει την κορυφαία ποιότητα. Με τον τρόπο αυτό πορεύεται τα τελευταία 10 χρόνια. Η ποιότητα των    HI-MACS ® επίσης εξασφαλίζεται από το πανευρωπαϊκό δίκτυο των ειδικών κατασκευαστών, τους εμπόρους και εγκαταστάτες οι οποίοι λαμβάνουν την προσωπική κατάρτιση σε εργαστήρια σε εγκεκριμένα κέντρα κατάρτισης μας.

Μπορείτε να γίνετε συνεργάτης του ισχυρού HI-MACS®  Network, που είναι γνωστό ως Quality Club , και να επωφεληθείτε από μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης που θα σας δώσει τη δυνατότητα για την κατασκευή και εγκατάσταση της ομογενούς επιφάνειας με εξαιρετικές συνθήκες ποιότητας.

Το HI-MACS® Quality Club: Ένα δίκτυο με υψηλά κριτήρια.

Η Λέσχη της ποιότητας του HI-MACS®  αποτελείται από έμπειρους κατασκευαστές.  Οι εταιρείες κατασκευής και εγκατάστασης εκπαιδεύονται στην κατασκευή, εγκατάσταση, επισκευή και φροντίδα του HI-MACS®. Η εκπαίδευση αυτή επιτρέπει στα μέλη του Quality Club την ευφυή εκτέλεση σχεδιαστικών ιδεών , την κατασκευή την πώληση και εγκατάσταση των σχεδίων αυτών σε εξαιρετικές συνθήκες ποιότητας .
Οι τελικοί χρήστες, επίσης, μπορούν να επωφεληθούν από την γνώση ότι αυτό το εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων σύστημα ποιότητας, μέσω των νέων υπηρεσιών του HI-MACS® ,εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το HI-MACS® Quality Club:

  • Αποτελείται από ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών (έμποροι λιανικής πώλησης, κατασκευαστές και εγκαταστάτες), οι οποίοι λαμβάνουν την προσωπική κατάρτιση μέσω των Επιμορφωτικών Κέντρων
  • παρέχει συνεχή βελτίωση της ποιότητας για HI-MACS®  εφαρμογές
  • εγγυάται μια ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών
  • προσφέρει μια εκτεταμένη εγγύηση των 10 + 5 έτη *, αν η εγκατάσταση έχει πραγματοποιηθεί και εγκατασταθεί από ένα μέλος της Λέσχης Ποιότητας.

    
* Η 10 ετή εγγύηση μπορεί να παραταθεί περαιτέρω 5 έτη, εάν η εγκατάσταση είναι εγγεγραμμένη στο www.himacs.eu.

Οι HI-MACS® κατασκευαστές και εγκαταστάτες μπορούν να αποκομίσουν πολλά οφέλη.

Το HI-MACS® συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει στους πελάτες του σε όλη την Ευρώπη ένα ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών με το δίκτυο των επαγγελματικών εταίρων. Συμμετέχοντας στο HI-MACS® δίκτυο ως κατασκευαστής ή εγκαταστάτης παίζει ενεργό ρόλο στην ταχεία ανάπτυξη της μάρκας που ιδρύθηκε το 2003, παραμένοντας ανταγωνιστικοί προσφέροντας στους πελάτες σας μόνο το καλύτερο: ένα ανθεκτικό προϊόν με μια αποκλειστική εγγύηση εγκατάστασης του 10 + 5 χρόνια, που θα κερδίσει τους πελάτες σας με την εμφάνισή του, καθώς και της λειτουργικότητας σε όλους τους τομείς.

Γίνετε μέλος της HI-MACS® Λέσχη Ποιότητας σε λίγα απλά βήματα:

1. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής  

2. Ο τοπικός μας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εσάς και την ομάδα σας.
3. Μετά την εκπαίδευση, την κατασκευή ή την εγκατάσταση δύο ή τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν HI-MACS® που στη συνέχεια θα ελεγχθούν από τον πωλητή λιανικής μας.
4. Αφού έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία αυτά τα βήματα, ο τοπικός συνεργάτης σας θα σας δώσει το δίπλωμα ως απόδειξη της συμμετοχής σας από το HI-MACS® Quality Club .

H εξαιρετική ποιότητα του HI-MACS® έχει θετική επίδραση στην συνολική ποιότητα.

Το HI-MACS® προσφέρει ανώτερη επαγγελματική ποιότητα στις υπηρεσίες του μέσω του Quality Club, ενός δικτύου μεταπρατών και εγκαταστατών.  Χάρη στα ακριβή ποιοτικά δεδομένα, ο τελικός  χρήστης απολαμβάνει δεκαπενταετή*  εγγύηση εάν το προϊόν έχει εγκατασταθεί από εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή του HI-MACS® Quality Club, η  μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά των ομογενών ακρυλικών επιφανειών.

* Η δεκαετής εγγύηση επεκτείνεται για πέντε επιπλέον χρόνια για τα μέλη του Quality Club. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την εγγύηση HI-MACS®. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία.


Web Design & Web DevelopmentΕλληνική Εταιρεία Διαδικτύου