Χρήση & Συντήρηση

Ακρυλική επιφάνεια στα καλύτερά της: Με τη σωστή φροντίδα τα HI-MACS® θα εξακολουθούν να φαίνονται εκπληκτικά καινούρια μετά από χρόνια.

Εάν έχετε ψάξει πολύ για μια ανώτερη ποιότητα, ανθεκτικού και σκληρού υλικού, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιλογή του HI-MACS® Natural Acrylic Stone™. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό και εξαιρετικά απωθητικό στους λεκέδες, γεγονός που κάνει εύκολη την δουλειά της συντήρησης του. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με τη φροντίδα για το προϊόν σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετική του ποιότητα για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Καθημερινοί λεκέδες
HI-MACS® είναι ένα πλήρως ομοιογενές υλικό. Δεδομένου ότι δεν έχει πόρους, μπορείτε απλά και εύκολα να το καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι και ένα ήπιο απορρυπαντικό.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εσωτερικό παράγοντα συντήρησης για όλα τα ματ φινιρίσματα. Είναι επίσης χρήσιμο να σκουπίζετε η επιφάνεια σας κατά διαστήματα με καθαριστικά μέσα, ή βρεγμένο σφουγγάρι για να διατηρηθεί το φινίρισμα του προϊόντος σας.

Σκληροί λεκέδες
Δυνατοί λεκέδες, που προκαλούνται από χρωστικές τροφίμων, τσάι ή χυμό φρούτων μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας λευκαντικό (μην αφήνετε σε επαφή με την επιφάνεια εργασίας για περισσότερο από πέντε λεπτά. Καθαρίστε την επιφάνεια με ένα γενικής χρήσης καθαριστικό και ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν συντήρησης για ματ φινίρισμα. Το βερνίκι νυχιών μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με αφαιρετικό βερνικιού νυχιών (ακετόνη-free) ή έναν παράγοντα καθαρισμού.

Όξινα καθαριστικά
Μια σειρά καθαρισμού περιέχουν οξέα, όπως το χλωριούχο μεθύλιο ή ακετόνη. Αποφύγετε τη χρήση αυτών σε HI-MACS® επιφάνεια. Σε περίπτωση που ένα από αυτά τα προϊόντα τυχαία έρθουν σε επαφή με το υλικό, ως προληπτικό μέτρο, ξεπλύνετε την επιφάνεια με σαπουνόνερο για την πρόληψη τυχόν αποχρωματισμού.

Καυτά αντικείμενα
Καυτές κατσαρόλες ή δοχεία κατ 'ευθείαν από το φούρνο ή από την εστία δεν θα πρέπει να τοποθετούνται στην επιφάνεια του HI-MACS®. Τοποθετήστε μια βάση. Αν ρίξτε βραστό υγρό μέσα στους HI-MACS® νεροχύτες ή λεκάνες, θα πρέπει επίσης να ρίχνετε και κρύο νερό την ίδια στιγμή.

Καψίματα
Μικρά σημάδια καψίματος ή τα σημάδια που προκαλούνται από τη νικοτίνη μπορεί απλά να αφαιρεθούν με τη χρήση μέσων καθαρισμού ή ένα λειαντικό σφουγγάρι. Υπάρχει περίπτωση να  αλλοιωθεί  το γυαλιστερό φινίρισμα σε ματ, τρίβοντας την επιφάνεια με ένα σφουγγάρι θα επιστρέψει γρήγορα στο προηγούμενη κατάστασή του.

Αιχμηρά αντικείμενα
Το HI-MACS® τα καταφέρνει με τη φθορά της καθημερινής ζωής, ωστόσο μυτερά ή αιχμηρά αντικείμενα μπορεί να αφήσουν γρατσουνιές στην επιφάνεια του HI-MACS®. Μπορείτε να επιδιορθώσετε μικρότερα χτυπήματα και γρατζουνιές, αλλά σας προτείνουμε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία για ιδιαίτερα βαθιές οπές.
 

Διαδικασία καθαρισμού
Λεκές
Νερό Κοινά Καθαριστικά Σκληρά καθαριστικά Scotch Brite
Με βάση το νερό
δείκτης στυλό (μαύρο)
     
Με βάση το πετρέλαιο
δείκτης στυλό (μαύρο)
 
Χρωματιστά στυλό (κόκκινο)  
Λάδι ψύξης      
Καφές      
Τσάι      
Γάλα      
Χυμός      
Κάρι  
Μαργαρίνη    
Λοσιόν      
Κέτσαπ      
10% βάμμα ιωδίου  
Κραγιόν    
Καψίματα από τσιγάρο
Χρωματισμός  


Web Design & Web DevelopmentΕλληνική Εταιρεία Διαδικτύου